Skip to main content

Čištění a opravy hrobů

Jako společnost se specializujeme na renovaci, čištění a údržbu hrobů a pomníků. Máme bohaté zkušenosti v této oblasti a nabízíme široké spektrum služeb. Díky tomu jsme schopni zrenovovat i velmi poškozené hroby a pomníky. Mezi naše služby patří rozebrání hrobu, oprava základů, vyrovnání, vyčištění, doplnění porcelánových fotografií, renovace nápisů, zhotovení doplňků z porcelánu a další. Pokud máte zájem o naše služby, neváhejte nás kontaktovat.

Mezi naše služby patří:

Rozebrání hrobu,

oprava základů, vyrovnání, čištění, doplnění porcelánových fotografií, renovace nápisů, zhotovení doplňků z porcelánu a další.

Spojení rámu úhelníky,

přebroušení kamene, chemické hloubkové čištění, jehličkování, tmelení prasklin a prohlubní, doplnění a výměnu chybějících kamenů nebo částí, zhotovení a výměnu krycí desky, výměnu poškozených ozdob, renovaci doplňků z porcelánu, mosazi, bronzu apod.

Pravidelně také provádíme kontrolu

a čištění pomníku dle přání zákazníka. Před zahájením prací provedeme odbornou prohlídku a posoudíme potřebné zásahy, které jsou zahrnuty do naší nabídky. Cena za jednotlivé operace je určena a zákazník se rozhoduje, zda je chce nechat provést nebo ne.

Úprava okolí

Upravíme cestičky okolo objektu dle Vašeho přání - buď vysypáním šotolinou, mramorovou drtí, vložením dlažby nebo kamennými deskami.

Speciální práce

Kromě nabízených služeb jsme schopni provést i další úpravy podle požadavků zákazníka, jako je například otevření hrobu, vložení urny, uzavření hrobu, rozložení hrobu před pohřbem a jeho složení po pohřbu. Pokud máte zájem o další možnosti, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám poskytneme bližší informace.

Zanechte nám na sebe kontakt nebo napište zprávu, ozveme se Vám co nejdříve

Jméno *
Příjmení *
E-mail *
Telefon *
+420
Hledat
    Zpráva pro nás
    Odeslat